Ebben az angliai kisvárosban a felnőttek igencsak jól mulathattak a lezárások alatt 

  Sunderland Anglia északi területén, az Északi-tenger partján fekszik, és bár nem annyira ismert hely, mostantól a királyság legszexibb városának nevezik. Egy közvéleménykutatás szerint ugyanis a Sunderlandban élők több pénzt költöttek szexuális játékszerekre és fehérneműkre a lezárások során, mint az Egyesült Királyság bármely más régiójában  – írja az Evening Standard. 

  Sundarland látképeForrás: Michael Reynolds/Stafnmar/Wikimedia Commons

  A Lovehoney erotikus tárgyakat értékesítő ajándékbolt 1800 helyszínen elemezte a vásárlási szokásokat, hogy felmérjék, hogyan befolyásolta a lezárás az Egyesült Királyságban élők szexuális viselkedését. Az eredmények szerint az ebben a városban vásárolt erotikus kellékek száma a karantén időszaka alatt 82 százalékkal növekedett.

  Sunderland az Egyesült Királyság legszexibb helye, ahol a lezárás óta leginkább nőtt a szexuális aktivitás" – jelentette ki a szóvívő.

  A szexuális játékszerek beszerzése terén a második és harmadik helyet is skóciai települések szerezték meg. Paisley városában 80, Dumfriesban pedig 78 százalékkal növekedtek az ilyen jellegű kiadások. A skála másik végén a Külső-Hebridák és a Shetland-szigetek lakói szerepelnek, ők költötték a legkevesebbet hasonló típusú szórakozásra, majd Guernsey, Perth és Guildford következik.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek