11 horvát tengerparti üdülőhelyre indul direkt buszjárat Magyarországról

  Júliustól ismét átszállás nélkül lehet utazni Magyarországról a horvát tengerpartra menetrend szerinti távolsági busszal. A FlixBus idén 11 nyaralóhelyre kínál közvetlen összeköttetést.

  Az Isztriára és a Dalmációra is elbuszozhatunk

  Magyarországról július 9-től már a hét négy napján, csütörtöktől vasárnapig indulnak éjszakai járatok az Isztriára és Dalmáciába, visszafelé is ezeken a napokon lehet utazni.

  A népszerű Rovinjba is kiruccanhat - illusztrációForrás: Shutterstock / Készítette: Ilija Ascic

   Az északi partszakaszon Rijeka, Opatija, Pula és Rovinj, a dalmát régióban Zadar, Biograd na Moru, Pakoątane, Pirovac, ©ibenik, Trogir és Split érhető el a zöld busszal.

  A magyar utasok Budapesten és Siófokon is fel tudnak szállni a járatokra.  

  A fővárosból kevesebb mint hét óra alatt a tengerpartra érhetnek a nyaralók, a Balaton-partról pedig megközelítőleg öt és fél óra az út a legközelebbi vízparti úti célig, Rijekáig – áll a FlixBus szerkesztőségünkbe küldött közleményében.

   A FlixBus az elmúlt hetekben kezdte újraindítani hálózatát. A vállalat Budapest és Zágráb között is helyreállította a távolsági buszos kapcsolatot, a horvát belföldi járatok szintén elindultak. Ennek köszönhetően egy átszállással számos további nyaralóhely elérhető az Adriai-tenger partján, például a Krk-sziget, Vodice, Makarska vagy Dubrovnik is.

  A nyaralójáratokra egyirányú jegyek 6399 forinttól érhetők el.

  A távolsági buszokon az idén különösen odafigyelnek a higiéniai feltételekre és az utasok biztonságára. A járművek tisztításáról és az utasokra vonatkozó fedélzeti előírásokról a vállalat weboldalán található aktuális információ. A legfontosabb szabályokról jegyvásárláskor és induláskor is tájékoztatja az utasokat a társaság

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!