Ezen a norvég hajókiránduláson nem lehet kiszállni

  Sok hajótársaság szünetelteti az utazásait idén nyáron, és olyanok is vannak, melyek útnak indulnak ugyan, de néhány változtatással. Ez utóbbiak közé tartozik a norvég Hurtigruten is, mely azt találta ki, hogy a Hamburgból a norvégia partok felé 14 napos körutazásra induló hajó sehol nem áll meg útközben, így az utasok végig a hajón maradnak - adja hírül a Lonely Planet. 

  Forrás: Michelle Maria/pixabay.com

  A döntést a szükség szülte, ugyanis Norvégiában egyelőre nem köthetnek ki hajók, belépni pedig csak a kijelölt országok polgárai tudnak, karanténkötelezettség mellett. Július 15-től azonban várhatóan eltörlik a kötelező karantént több ország polgárai előtt.

  Mint a Hurtigruten közölte, naprakész marad, és módosítja útvonalát, ha változnak a szabályok, és a látogatók a partra léphetnek, akkor is, ha az útitervet menet közben kell módosítani. Az utasok továbbra is használhatják a csónakokat, kajakokat és SUP-okat, és elúszhatnak a partmenti fjordokhoz, hogy gyönyörködjenek a hegyvidéki tájakban.

  A Hurtigruten újraindítja a Bergen és Kirkenes között közlekedő, egy hetes kompjáratát is, mely hagyományosan 34 városban áll meg.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!