Magyar tervezőket is várnak az idei Vienna Fashion Weekre

Az idén is megtartják az osztrák főváros legnagyobb divat-rendezvényét, a nemzetközi Vienna Fashion Week-et. A rendezvényt az előírt biztonsági korlátozások alapján szervezik. Az öltözködési trendek szerelmeseit szeptember 7. és 13. között várják a Múzeumnegyedben. 

Az őszi és téli ruhatrendeket vonultatják fel a kifutón - illusztrációForrás: Shutterstock / Készítette: CatwalkPhotos

A nemzetközi MQ Vienna Fashion Week.20 az idei évben is számos magyar divattervezőt és új kollekciójukat várja az eseményre, de más országokból is érkeznek mutatós ruhaköltemények.

Az osztrák divat és művészvilág egyik legkiemelkedőbb eseményének szervezői Elvyra Gezer, Zigi Mueller-Matyas és Maria Oberfrank immár 2009 óta adnak lehetőséget az osztrák és közép-kelet európai tervezőknek, hogy bemutassák az új őszi/téli kollekciójukat a bécsi kifutón.

A Vienna Fashion Week-en évről-évre elsősorban az egyszerű és egyben praktikus vonalvezetéseken alapuló, a hétköznapok során is stílusos és hasznos öltözékek a jellemzőek.  

A rendezvény idén a járvány-helyzet óvintézkedéseinek megfelelően zajlik majd, a szervezők még dolgoznak a konkrét kivitelezésen és a vírus által előírt szabályokon - írja az ORF.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek