Díszkivilágítással és videóval ünnepel az óceánjáró-társaság

  Az utóbbi időben nem sok okuk volt az ünneplésre az óceánjáróknak, a Celebrity Cruises azonban úgy döntött, 30. születésnapja alkalmából megemlékezik az elmúlt évtizedek mérföldköveiről. A különleges eseményt díszkivilágítással és egy videóval ünnepelték, amely a Celebrity legfontosabb pillanatait gyűjti össze - adja hírül a worldofcruising.co.uk.

  Forrás: Celebrity Cruises/Facebook

  A görög székhelyű Chandris csoport 1990-ben alapította a társaságot, mely hét évvel később, 1997-ben olvadt be a Royal Caribbean Cruisesbe. Ma a flotta 14 hajóból és több ezer fős legénységből áll, akik több mint 60 országot képviselnek.

  A Celebrity Cruises számos fejlesztést és innovációt vezetett be az évek során: ilyen például a specialitásokkal tűzdelt étlap, melynek fogásait 2000-től élvezhetik az utasok, vagy az, hogy 2015-ben ők vették fel az első amerikai női hajóskapitányt, és övék volt az első, teljes egészében női legénység is. Ha mindez nem lenne elég: elsőként itt étkezhettek a vendégek a hajó oldalára szerelt étkezőteraszon, mely a Magic Carpet (Varázsszőnyeg) nevet kapta.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!