Díszkivilágítással és videóval ünnepel az óceánjáró-társaság

Az utóbbi időben nem sok okuk volt az ünneplésre az óceánjáróknak, a Celebrity Cruises azonban úgy döntött, 30. születésnapja alkalmából megemlékezik az elmúlt évtizedek mérföldköveiről. A különleges eseményt díszkivilágítással és egy videóval ünnepelték, amely a Celebrity legfontosabb pillanatait gyűjti össze - adja hírül a worldofcruising.co.uk.

Forrás: Celebrity Cruises/Facebook

A görög székhelyű Chandris csoport 1990-ben alapította a társaságot, mely hét évvel később, 1997-ben olvadt be a Royal Caribbean Cruisesbe. Ma a flotta 14 hajóból és több ezer fős legénységből áll, akik több mint 60 országot képviselnek.

A Celebrity Cruises számos fejlesztést és innovációt vezetett be az évek során: ilyen például a specialitásokkal tűzdelt étlap, melynek fogásait 2000-től élvezhetik az utasok, vagy az, hogy 2015-ben ők vették fel az első amerikai női hajóskapitányt, és övék volt az első, teljes egészében női legénység is. Ha mindez nem lenne elég: elsőként itt étkezhettek a vendégek a hajó oldalára szerelt étkezőteraszon, mely a Magic Carpet (Varázsszőnyeg) nevet kapta.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek