Nem drágulnak a kompok a horvát Adrián

  A járványhelyzet miatt egyelőre nem vezetik be a korábban ígért 20%-os árnövelést a horvát Adrián közlekedő kompjáratokon. Az áremelés késleltetése az egész országra érvényes - írja a horvát Slobodna Dalmacija hírportál.

  Maradnak a kompárakForrás: Shutterstock / Készítette: DeymosHR

  A hírt a Tengeri, közlekedési és infrastrukturális miniszter, Oleg Butković jelentette be, aki arra hivatkozott, hogy a drágítások nem tennének jót az egyébként is rossz helyzetben álló idei turizmusnak.

  A szezonális kompjáratok régi árait megtartva elősegítik a szigetek látogatottságát, melyeknek szintén nagy szükségük van a nyári idegenforgalmi bevételre. Félő, hogy a drága jegyek elriasztanák a turistákat a hajókázástól - írják.

  Egy korábbi cikkben azt is megemlítették, hogy egy család legkevesebb 1000 kunát költene Slipt-Hvar oda-vissza járatra, ami mintegy 130 euró. 

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!