Elképesztő luxusban utazhatnak a híres vonat szerencsés utasai

A Belmond bejelentette, hogy a Venice Simplon-Orient-Express július 8-tól ismét közlekedik. A magán vasúttársaság luxusvonatokat közlekedtet Londonból Velencébe és más európai nagyvárosokba. A legendás vonat első útja Velencéből Londonba vezet, később pedig további dátumokat és útvonalakat tesznek majd közzé.

A Venice Simplon-Orient-Express július 8-án ismét kigördülForrás: Jour-reveur/Wikipedia

A Belmond képviselője a biztonsági intézkedésekkel kapcsolatban elmondta: „Kevesebb utas lesz a fedélzeten, és sokkal több hely lesz közöttük az étkezőkocsiban, illetve nem lesznek minden fülkében utasok." Hozzátette, hogy különböző forgatókönyveken dolgoznak annak érdekében, hogy nagyobb távolság legyen az utasok között, továbbá rendszeres és alapos takarítási műveleteket vezetnek be.

Többek között figyelembe kell venniük azt is, hogy az Egyesült Királyság 1000 font bírságot szab ki mindazokra, akik megsértik az új karanténszabályokat, amelyek előírják, hogy az Egyesült Királyságba érkező utasoknak 14 napig karanténba kell vonulniuk.

Az útvonalak bővítése attól függ, hogy a közlekedés mennyire folyik majd szabadon Olaszország, Franciaország, Ausztria és Svájc között.

A Belmond szóvivője elmondta még, hogy minden bejelentést követnek, ennek megfelelően reagálnak, és csak azután indítják el a további járataikat, ha a hatóságoktól zöld utat kapnak. Erre pedig lenne igény, mert sokan vágynak már azokara a luxus körülményekre, amik közt at Orient-Express utasai utazhatnak!

A cég vezérigazgatója és elnöke elmondta, hogy a társaságnak szándékában áll újból megnyitni globális tevékenységeit, kezdve olaszországi ikonikus szállodáival. A Belmond Hotel Splendido, a Portofino és a Belmond Hotel Cipriani várhatóan június 19-től tárja ki kapuit. Az elnök így nyilatkozott a nyitásról:

A mai globális világjárvány kihívása nem akadályoz meg minket abban, hogy újra elképzeljük a luxus utazás jövőjét."

A Belmond ezen kívül nyáron újból megnyitja brit ingatlanjait is. A londoni Belmond Cadogan Hotel július 4-től, míg az Oxfordshire-i Belmond Le Manoir aux Quat'Saisons július 14-től fogas újra vendégeket - írja az Evening Standard.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek