A vírus elvonultával olcsóbban lehet majd nyaralni Montenegróban

  Montenegróban egyelőre nem ütötte fel a fejét a koronavírus, de a turisták özönlésére mégsem számíthatnak. Ettől függetlenül egyelőre optimistán kezelik a turizmus visszaesését a tengerparti országban. 

  A napsütötte budvai strandForrás: Shutterstock / Készítette: NICOLA MESSANA PHOTOS

  Az idei szezon várhatóan nem lesz erős, de a turizmus ettől függetlenül hosszú távon nem gyengül le Montenegróban – legalábbis ezt remélik a szakemberek. A budvai Üzleti és Turisztikai Egyetem Karának dékánja szerint nem tart sokáig ez az állapot, és a turisták hamarosan ismét előszeretettel látogatják az üdülővárosaikat.

  Hogy ez valóban így legyen, várhatóan olcsóbb szállásokat és kedvező utazási feltételeket biztosítanak a vendégeiknek. Ez azt jelenti, hogy a vírus lecsengése után minden bizonnyal jóval olcsóbban lehet majd nyaralni a montenegrói tengerparton, mint a korábbi években - tudtuk meg a Montenegrói RTV híréből.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek