Itt tájékozódhat a legfrissebb hírekről, ha Horvátországba készül nyaralni

  Mivel napról-napra változnak a járvány helyzet körüli szabályok, egy horvát csapat úgy döntött, naprakész hírekkel látják el az országukba készülő turistákat egy alkalmazás segítségével.

  A friss híreket a mobiltelefonon keresztül lehet elolvasni - illusztrációForrás: Pixabay / Készítette: Pexels

  Az általuk létrehozott Total Croatia Travel INFO elnevezésű Viber közösségen belül bárki értesülhet a legfrissebb infókról. A turistákat olyan tudnivalókról tájékoztatják, mint például, milyen iratokkal lehet átjutni a határon, hol találnak információs központokat, hol tájékozódhatnak a buszjáratokról és milyen járványügyi szabályokat kell betartaniuk.

  Az alkalmazáson belül a turisták is feltehetnek kérdéseket, amelyekre biztos forrásból megszerzett választ kaphatnak, vagy elérhetőséggel segítenek nekik kapcsolatba lépni az adott téma illetékeseivel - tudtuk meg a horvát Hr Turizam cikkéből. Amennyiben szeretnének csatlakozni a Viber közösséghez, ide kattintva van erre lehetőség.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!