Luxushotelbe utalták karanténra a szingapúri nőt

Andrea Goh az Egyesült Királyságból utazott haza Szingapúrba, és a szabályok értelmében 14 napra karanténba kellett vonulnia, méghozzá a hatóságok által meghatározott helyen. A nő érthető módon agódott, hogy valamiféle katonai barakkban kell majd kihúznia a két hetet, de szorongása hamar eloszlott, amikor megtudta, hogy a Shangri-La tengerparti luxushotelbe utalták be, Sentosa-szigetére - adja hírül az insider.com. 

Sentosa partja a hotellelForrás: dronepicr/commons.wikimedia.org

Ugyanabban az időben több mint 400 embert helyeztek itt el itt karanténban, a költségeket a kormány fedezte. Alighogy Goh elfoglalta a szobáját, barátai elkezdték kérdezgetni, hogy milyen a hely, ő pedig úgy döntött, hogy képekben mesél az élményeiről.

Mind mondta, nem minden karanténos olyan szerencsés, mint ő, aki ilyen luxuskörülmények között tölthette az időt, tengerre néző erkéllyel, napi 20 dollárnyi ingyenes mosodai szolgáltatással, és a szállodai szakácsai által készített menüvel.

Bár a vendégek és a szálloda munkatársai nem nagyon találkoztak, kis közösséggé váltak a karantén idejéne egy Facebook-csoportnak köszönhetően, amelybe mindenkit meghívtak. A szálloda itt mutatta be a személyzetet, a szakácsok pizza- és madeleinekészítő bemutatót tartottak, míg a szobalányok törölközőkből állatfigurákat készítettek.

Goh és a többiek kicsit szomorúan búcsúztak egymástól a karantén végén Zoomon, de mint mondta, az otthoni körülmények kárpótolták, melyeknél sincs kényelmesebb.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek