Gyönyörködjön a panorámakamerák felvételeiben a világ minden tájáról

Egyre több virtuális utazásra csábító lehetőséget fedezünk fel az interneten, ezúttal a Rider's Digest válogatásából szemezgettünk, mely a legszebbek közé tartozó webkamerákhoz kalauzol minket a forró trópusi tengerpartoktól a hideg északig.

A Comói-tóForrás: EzPzPics/pixabay.com

Olaszország szépségei

Olaszország több helyszínére is bepillanthatunk az internet jóvoltából. A Comói-tónál a Grand Hotel Tremezzónak köszönhetően élvezhetjük a kilátást, z üdülőhely minden reggel egy #YourWindowFromTheGrand felvételt oszt meg Instagram oldalán, a felvételek a „Your window" ikon alatt gyűlnek. A római Trevi-kutat is meg lehet nézni, most turisták nélkül, ahogyan a velencei Rialto-híd is magányosan várakozik.

Tengerparti hangulat

Aki kedden és csütörtökön 17-órakor, a karibi Saint Lucia-sziget hivatalos Instagram oldalán jár, azt igazán színes programokínálat várja: élő jógához csatlakozhat, megnézheti a világhírű pitonokat, tengerparti meditáción vehet részt, táncolhat, természetvédelmi övezetben sétálhat és koktélokat készíthet.

A Reach Key West webhelyének Pools and Beaches rovatában élvezheti a floridai Key West egyetlen természetes homokos strandjának hangulatát, és a ücsöröghet a napsütésben egy koktéllal és egy Hemingway regénnyel. A tenger és a homok szerelmeseit várja a kaliforniai San Diegóban 1888-ban niytott Hotel Del Coronado webkamerája is, ahonnan gyönyörködhet a hullámok és a napfény játékában.

San Diegó-i tengerpartForrás: Levi Clancy/commons.wikimedia.org

A természet csodái

Ha metsző hegyi levegőről álmodozik, a nevadai Tahoe-tónál található The Lodge at Edgewood üdülőhotel csábításának érdemes engednie, ahol felidézheti a kempingélményeket, a Sierra hegységgel a háttérben. A nebraskai Platte-folyó a darvak igazi szentélye, az alaszkai Katmai Nemzeti Park webkameráján, mely a Brook-vízesés szélén található, pedig azt nézheti, hogyan próbálják a medvék zsákmányul ejteni a vízben ugráló lazacokat. A kanadai Hudson-öbölben található Manitoba jegesmedveiről híres, webkameráján keresztül pedig az északi fényt látjatjuk, persze, csak éjszaka.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek