Online kocsmakvízre invitálnak ezek a bárok

Ha lassan megszokjuk, hogy a barátokkal már csak online jövünk össze egy-egy görbe estére, most szintet léphetünk, és virtuális kocsmakvízre is összetoborozhatjuk a társaságot video chaten. Ezután nincs más dolgunk, mint választani egy találó csapatnevet, és már indulhat is a buli. A Lonely Planet összegyűjtötte, hogy pontosan hol is.

Kvízest az aucklandi Szent Pál templomban, 2019-benForrás: Eleanor Calder/wikipedia.org

Goose's Quizzes

Az edinburgh-i Goose's Quizzes pub a Twitch streaming platformon minden nap 20:00 órától rendez kvízeket változatos témákban, melyek érintik a történelem, a filmek, az általános ismeretek és a sport területét. A résztvevők Google-dokumentumba tölthetik fel a válaszaikat, a nyertest másnap hirdetik ki a Goose Quizzes közösségi oldalain. A nevezés ingyenes, de arra kérik a résztvevőket, hogyha tehetik, adományozzák oda egy-egy ital árát.

Látványos karanténkvíz

A Spectacular Quarantine Quizzes online témájú vetélkedőket tart népszerű tévéműsorok és filmek alapján. A következő témák között szerepel a Csillagok háborúja, a Disney-filmek, a Harry Potter, a Gyűrűk ura és a Jóbarátok. A kvízre itt lehet feliratkozni, a szervezők azt kérik, a résztvevők adományozzanak a Child.org jótékonysági szervezetnek, ha megengedhetik maguknak.

Brewdog

A Brewdog, amelynek helyszínei Berlintől Barcelonáig, Párizstól Pennsylvaniáig terjednek, Brewdog Online Bar néven is megnyitott a virtuális télő, ahol a kvízek mellett otthoni sörfőző mesterkurzus, élő zene és stand up show várja a vendégeket, online sörkóstolón vehetnek részt és különböző ajándékokat nyerhetnek. Az eseményeket a Brewdog közösségi oldalain lehet követni.

QuizNight

A legnagyobb magyar kocsmakvízszervező, a QuizNight.hu is a virtuális térbe helyezte át az esmeményeit, melyek közül a következőre mindjárt most hétfőn kerül sor. A játék ingyenes, kezdés a szervezők Facebook-oldalán, este 8 órakor. Előzetes regisztrációra nincs szükség, a korábbi események megtekinthetők a QuizNight oldalán.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek