Feltalálta magát az utazásmegosztó a járványhelyzetben

Teljesen új szolgáltatással rukkolt elő a Bolt, vagy régi nevén Taxify utazásmegosztó szolgáltatás Horvátország hat városában. A megváltozott stratégiát a járvány idejére találták ki.

A Bolt mától csomagokat is fuvarozik Horvátországban - illusztrációForrás: Shutterstock / Készítette: Konektus Photo

A Bolt mától futárszolgálatként is üzemel Zágrábban, Splitben, Rijekán, Zárán, Eszéken és Dubrovnikban. Az új szolgáltatás neve Bolt Delivery, amit azok vehetnek igénybe, akik gyorsan szeretnének eljuttatni fontos csomagokat vagy dokumentumokat egyik helyről a másikra anélkül, hogy elhagynák az otthonukat.

A Bolt sofőrjeire rá lehet bízni hivatalos leveleket, dokumentumokat, könyveket, ruhacsomagot, háztartási cikkeket, vagy bármi mást, amit a horvát lakosok barátaiknak, ismerőseiknek, munkatársaiknak vagy hivatalos szerveknek küldenének.

A feltétel, hogy a csomag ne haladja meg a 20 kilogrammot és a felhasználónak legyen lehetősége bankkártyával fizetni az applikáción keresztül, készpénzt ugyanis nem fogadnak el - írja a horvát HrTurizam magazin.

Magyarországon egyelőre nem szólnak a hírek a funkcióváltásról, a Bolt március 23-án még azt írta Facebook-oldalán, Budapesten és Debrecenben továbbra is működik, illetve tippeket osztott meg a biztonságos utazáshoz.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek