Nézze meg ezeket a horvát turisztikai kisfilmeket! Díjakat nyertek Berlinben

Taroltak a horvát turisztikai kisfilmek a berlini The Golden City Gate jubileumi filmfesztiválon. Mindhárom alkotás második helyezést ért el a maga kategóriájában - tudtuk meg a horvát HR Turizam cikkéből. A filmfesztiválon minden évben 18 kategóriában díjazzák a legjobb filmeket. Nemzetközi zsűri dönti el, hogy kik lesznek a legjobbak olyan ágazatokban, mint az idegenforgalmi terület, a városmarketing, művészi irányzat, szakmai terület és más irányok.

Porečra is került egy elismerésForrás: Shutterstock / Készítette: Vedran Skrinjaric

Idegenforgalmi témában a világ minden tájáról érkeztek kisfilmek. Közülük egy 45 tagú zsűricsoport választotta kis a legeredményesebbeket.

A Rijeka Turisztikai Bizottság és a Balduci produkciós cég Rijeka – I miss you című turisztikai kisfilmje ezüstéremmel tért haza. A filmecske a város egész éven át tartó turisztikai kínálatát mutatja be, és rávilágít a sokszínű fesztiválokra is. Fiume különleges pontjaira is elkalauzolják a nézőt:

Szintén második helyre sorolták be Croatia Your Next Filming Destination című idegenforgalmi alkotást is, amely csakugyan a Balduci produkciós cég szerzeménye. A képsorok a tengerpart kikapcsolódási lehetőségeit, értékes épületeit és természeti adottságát mutatják be, mint leendő filmforgatási helyszínt:

 A poreci Valamar Collection Marea Suites promóciós kisfilmje a hotelek reklámfilm kategóriájában végzett a legjobbak között a berlini filmfesztiválon, a Turisztikai Multimédia Díjat nyerte el. Az ezüstérmes alkotás azért tetszett a zsűrinek, mert történeteken, érzelmeken és élményeken keresztül mutatja be a hotel szolgáltatásait:

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek