Ez a férfi megmutatja, hogy lehet szingliként ismerkedni a karanténban

Nem mindig könnyű egyedülállóként megbirkózni a karanténhelyzettel, de az emberek azért feltalálják magukat, hogy egy kis társasági élményhez jussanak.

Forrás: Kenneth Lu/commons.wikimedia.org

Jeremy Cohent sem kell félteni a magánytól. A brooklyni fiú egy nap az ablakán kinézve arra lett figyelmes, hogy a szomszéd ház tetején egy lány táncol. Igencsak elbűvölhette a látvány, mert oda is intett a kiszemeltnek, aki észre is vette annak rendje és módja szerint, és viszonozta a köszönést.

Jeremy ezen felbátorodva egy lépéssel tovább ment, és üzenetet írt a lánynak a telefonszámával, amit egy drón segítségével küldött át a szomszédos épületre - derül ki a Bored Panda cikkéből. Amikor az újság megkérdezte, mi ihlette a romantikus gesztust, Jeremy azt felelte, már legalább egy éve nem randizott, és hiányzott neki a társas interakció. Az pedig, hogy egy időre a négy fal közé van zárva, felébresztette a kreativitását.

Mint mondta, egyébként sokat mozdul ki, így most inkább napról napra próbálja túlélni a bezártságot. Nos, lehet, hogy ezentúl egy kicsit könnyebb lesz neki, miután a lány válaszolt az üzenetére, sőt, már az első randevút is megejtették - persze szigorú biztonsági intézkedések keretében.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek