Így oldotta meg a kutyasétáltatást a karanténba kényszerült férfi

  Az ember nem lehet elég óvatos, ha a koronavírusról van szó, de közben azért sokaknak vannak olyan napi rutinjaik, melyeket a megváltozott körülmények között is meg kell oldani. Ez pedig számos kreatív ötletet szül, ahogyan láthattuk azt a karanténba vonult olaszok körében, és annak a szintén lezárás alatt élő, ciprusi férfinak a példáján is, aki egy drónnal sétáltatta a kutyáját.

  Vakis Demetriou sikeresen vette az akadályt: az erkélyről irányította a drónt, amelyhez Oliver póráza volt kötve. A gyorsan terjedő felvételt a férfi lánya készítette, mint kiderül a nypost.com cikkéből. „Maradj otthon, de közben ne feledkezz meg a kutyád boldogságáról" - írta a Facebook videó alá. 

  Forrás: atimedia/pixabay.com

  A megoldás ötletes, de nem az egyetlen. Magyarországon például kutyás segélylánc indult, mely önkéntesekkel siet a gazdik segítségére.

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!