Luxuskarantént kínál egy svájci hotellánc

Karantén idején egészen új megvilágításba kerül a svájci Le Bijou szálloda szlogenje: szálloda más emberek nélkül. A hotelt már eleve úgy tervezték, hogy vendégei elkerüljék a találkozásokat, így tulajdonképpen kézenfekvő volt az ötlet, hogy afféle karanténhotellé minősítsék át magukat a járvány idejére - adja hírül az Insider.

Forrás: booking.com

Olyan szolgáltatáscsomagot kínálnak, melyben lehetőség van orvosi vizsgálatra és ételrendelésre is. Persze, hozzá kell azért tenni, hogy a Le Bijou nem hagyományos szálloda, hanem egy 42 apartmannal rendelkező lánc, melynek „luxus Airbnb-jei" különböző svájci városokban találhatók. Az egyes lakások teljesen felszerelt konyhával rendelkeznek, hogy az egyik leglényegesebb elemet említsük, emellett szauna, jacuzzi, kandalló és fitnessterem is a látogatók rendelkezésére áll.

A vendégek úgy foglalhatják el a szállást, hogy nem találkoznak másokkal, ehhez egy mobilalkalmazást vehetnek igénybe, valamint 24 órás ügyelet is van, természetesen szigorúan a távolból. Ezen keresztül lehet étkezést, személyi szakácsokat, élelmiszereket, masszázst, autót és még sok minden mást rendelni.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek