Holland, szlovák és magyar könyveket is talál ezen a vásáron

  A könyvek szerelmeseinek most érdemes a Vajdaság legnagyobb városába utazniuk, megkezdődött ugyanis a 26. Nemzetközi könyvvásár. A rendezvény helyszínén, a Vásár Master központjában ezekben a napokban a 25. Art Expo nemzetközi művészeti kiállítást is megnézhetik.

  Magyar könyveket is lehet találni a vásáron - illusztrációForrás: Shutterstock / Készítette: astudio

  A könyvvásáron írók, kritikusok mutatkoznak be, továbbá az irodalmat népszerűsítő programok szórakoztatják a látogatókat. A cél, hogy az olvasóközönséghez minél közelebb hozzák az alkotókat és az alkotásokat.

  A vendégek végigjárva a megannyi asztalt, bőven találnak magyar nyelvű kiadványokat is, mások mellett jelen van ugyanis a Forum Könyvkiadó Intézet. Érkeztek kiadók továbbá Hollandiából, Szlovákiából és Bulgáriából is.

  Aki ellátogat a március 9-ig tartó könyvvásárra, az vásárolhat magának olvasnivalót, de egy képkiállítást és egy antik tárgyakból nyílt kiállítást is megnézhet. A vendégeket 10-től este 7-ig várják, ingyenes belépéssel - tudtuk meg a vajdasági Pannon RTV tudósításából.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!