Bezárt Újvidék téli látványossága

Véget ért a téli móka a vajdasági város, Újvidék Duna parkjában, ahol jégkorcsolyapályával, forró teával és szórakoztató előadásokkal várták hetekig a vendégeket.

Korcsolyázók a JégerdőbenForrás: Shutterstock / Készítette: Nenad Nedomacki

Tavaly decemberben már negyedik alkalommal alakítottál ki a Jégerdőt az Újvidék belvárosában található parkban, amely téli szórakozópontként működött az ünnepi időszakban.

A rendezvényegyüttes központi eleme ezúttal is az 1300 négyzetméteres, ideiglenes korcsolyapálya volt, amelyen december 6-tól tegnapig csúszkálhattak a látogatók. Az idén a pályát és a Jégerdő keretében megnyitott Hóvárost megemelt deszkatalpazatra helyezték, hogy azok súlyukkal ne tegyék tönkre a park talaját, és tavasszal a pázsit ismét kinőhessen.

A Jégerdőben ezen a télen édességekkel, meleg teával, kézműves vásárral fogadták a családokat. A 45 napos Jégerdő a leghosszabb, téli rendezvény Szerbiában, amely egyedi módon ötvözi a testedzést, a barátkozást és a művelődési-szórakoztató tartalmakat - írja a vajdasági Magyar Szó napilap.

Az utóbbiak során 35 helybeli művész, alkotó színtársulat és együttes mutatkozhatott be az újvidéki közönségnek. Az idei szezonban 47 ezernél is több belépőjegyet adtak el. A Jégerdőt várhatóan jövő télen látogathatjuk meg ismét.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek