Szabályzatot adott ki az Airbnb a koronavírussal kapcsolatban

  A koronavírus miatt sok ember mondja le az utazását, erre a helyzetre pedig az Airbnb is reagált, és a szállások lemondásával kapcsolatban enyhítő körülményekre vonatkozó szabályzatot adott ki, melynek értelmében az érintett házigazdák és vendégek is díjmentesen törölhetik a foglalásokat - adja hírül a House Beautiful.

  Forrás: David Schwarzenberg/pixabay.com

  Az enyhítő körülményekre vonatkozó szabályozás általában a halál, a váratlan betegség vagy sérülés miatti visszamondásokra terjed ki, emellett a kormányzati utazási megszorításokra, természeti katasztrófákra, valamint a közlekedési fennakadásokra és az előre nem látható vagyoni károkra.

  A szabályoszás magában foglalja a járványok miatti utazási korlátozások esetét is, az Airbnb azonban most külön oldalt hozott létre, amely részletezi, hogy mely területekre vonatkozik az ingyenes szálláslemondás.

  Az Airbnb nyilatkozata szerint az irányelvet rendszeresen frissítik, figyelembe véve az Egészségügyi Világszervezet, valamint a kormányok és az egészségügyi hatóságok ajánlásait. A szabályozás itt érhető el.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!