Új weboldal segíti a Reykjavíkba utazókat

  Reykjavík városának új weboldala lett, mely egyben online útikalauzként is szolgál, és megkönnyíti a látogatóknak utazásuk megtervezését a városba és környékére - adja hírül az Iceland Monitor.

  Forrás: Bernd Hildebrandt/pixabay.com

  Az új webhely közel egy éve készült már, és a régebbi oldalt váltja fel, a főváros mellett a szomszédos települések is szerepelnek rajta a Reykjavík Loves Visitors embléma alatt.

  A weboldal célja, hogy könnyen hozzáférhető és hasznos információkat nyújtson a fővárosi főbb turisztikai látványosságaiól, kulturális eseményeiről, fesztiváljairól, múzeumairól, uszodáiról és az elérhető egyéb szabadidős tevékenységekről.

  Az oldal bemutatja a City Cardot, amely amellett, hogy buszbérletként szolgál, többek között belépést biztosít a múzeumokba, uszodákba, a Családi parkba és a Viðey kompra.

  A tájékozódást térkép segíti, emellett információk találhatók az akadémiai programokról, a konferencialehetőségekről, a pénznemről, a vízumokról, az izlandi nyelvről és az izlandi vizekről. Bővebb információkat a visitreykjavik.is címen talál.

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!