Ezekben a városokban éri meg a leginkább taxizni

A Taxi2Airport.com az európai fővárosok taxiszolgáltatásaira a Tripadvisoron adott értékeléseket hasonlította össze, ebből pedig átlagot számolt, hogy kiderítse, hol a legjobb és hol a legrosszabb taxizni Európában - számol be róla a traveldailynews.com.

Közlekedés AthénbanForrás: Charikleia Kokkali/pixabay.com

Az 5-ből 4,88-as átlaggal egész Európa legjobb taxiszolgáltatását úgy tűnik, Athénben találjuk, de Zágrábban szintén érdemes taxiba szállnunk. A horvát főváros ötvenből a második helyet szerezte meg 4.50-es átlaggal. A harmadik helyen Bernt, a neyediken pedig Budapestet találjuk 4,48-as illetve 4,41-es átlaggal.

London 4,05-ös pontszámával a középkategóriába tartozik és a 9. helyet foglalja el, míg Koppenhága a sor végén kullog a maga 2,72-es átlagával. Tekintve, hogy a város a kerékpározás szinonimája, ezen annyira nem csodálkozhatunk, de a taxiszolgáltatók télen sem könnyítik meg azok dolgát, akik el akarják kerülni a hideget. Az utolsó előtti helyen egy másik skandináv, kerékpáros várost találunk, Oslót, melynek 3,50 pontot sikerült összegyűjtenie.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek