Drágább lett a síelés Montenegróban - mutatjuk az árakat

Akik Montenegróba terveznek telelni az idén, kicsivel nagyobb kiadásokra számíthatnak a sípályákon, mint a korábbi években. A Savin kuk és a Kolašin 1600 síközpontokban is emelkedtek az árak.

A Savin kuk sípályára az idei szezonban a 14 év alatti gyerekeknek az öt napra szóló bérlet 35 euróba kerül, az egész téli idényre pedig 120 euróért lehet kiváltani. Egy felnőtt napijegye 13 euróba kerül, a két napos bérlet 22-, az öt napos pedig 50 euró. Az egész téli szezonra 200 euróért lehet bérletet váltani - tudtuk meg a Montenegrói RTV tudósításából.

A gyerekek kedvezményesen síelhetnek MontenegróbanForrás: Pixabay / Készítette: PIRO4D

Míg a sípályára szóló belépő kicsivel drágább lett, a parkolás mindenki számára ingyenessé vált ebben a síközpontban. A felvonó használatáért viszont fizetni kell, 8 euróba kerül. 20 fő feletti turistacsoportoknak két eurós kedvezményt adnak a montenegróiak.

Emelkedtek az árak a Kolašin 1600 síközpontban is, ahol azzal magyarázták a drágulást, hogy 1 kilométerrel hosszabb sípályán csúszkálhatnak a vendégek. Itt a 14 éven aluliaknak tíz euró a napijegy, míg a felnőtteknek 15 euró a bérlet, a két napos jegy 17 és 25 euró, az öt napra szóló belépő pedig 40 és 60 euró korhatártól függően. A szezonjegy 150 euró gyerekeknek, 250 euró a felnőtteknek.

Ezen a sípályán a felvonó ára 4 euró a kicsiknek és 9 euró a felnőtteknek. A csoportoknak itt is kedvezmény jár - írja a montenegrói hírportál.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek