Extrém élményeket ígérő felvonóval várják a síszezont Boszniában

Sígondola, Európa egyik leghosszabb alpesi hullámvasútja, sífelvonó és extrém körülmények - ezek várják november 30-tól a téli sportok szerelmeseit a boszniai Jahorinán - tudtuk meg a szerbiai Blic hírportál cikkéből.

Újdonságokkal bővül a jahorinai síközpontForrás: Shutterstock / Készítette: Stefan Popovats

A Bosznia-Hercegovinában található Jahorinát elsősorban szemet gyönyörködtető téli tájai miatt kedvelik a turisták, a szervezők pedig idén is mindent megtesznek, hogy a pályát még az eddigieknél is vonzóbbá és izgalmasabbá tegyék a látogatók előtt.

Az idei szezon legnagyobb attrakciója egy VIP részleggel is rendelkező kabinos gondola lesz, amely extrém élményt ígér a turistáknak.  

A gondolának azonban nemcsak turistacsalogató funkciója van, a szerkezet segít abban, hogy méginkább kielégítsék majd az ilyenkor várható turistatömegek igényeit. A bátrabb látogatók is örülhetnek majd, ugyanis a gondola extrém körülmények között is működni fog, akkor is, amikor a többi közlekedési eszköz épp nem üzemel.

Tehát nem kell megijedni, ha kicsit erősebben fúj a szél, vagy éppen nagy a köd, egy gondolázásra mindig van lehetőség - hangsúlyozzák a helyiek.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek