Nem fogja kitalálni, hogy mi volt a legszokatlanabb, amit ezen a reptéren felejtettek

  Évente több mint négymillió utas halad át az East Midlands repülőtéren, ezzel az utasforgalommal az Egyesült Királyság 11. legforgalmasabb reptere. A Nottingham, Derby és Leicester városát kiszolgáló repülőtér, felsorolta azokat a tételeket, amelyeket az elmúlt 12 hónapban az utasok a reptéren felejtettek – írja cikkében az Independent.

  Az East Midlands repülőtéren dolgozók mindig találnak hátrahagyott tárgyakatForrás: Andy Mabbett, Wikipedia

  A listán szerepelt sodrófa, vércukorszintmérő, járókeret, légkondi, valódi és játék fúrók, csavarkulcskészlet, egy elakadásjelző háromszög, horgász engedély és csillogó angyallámpás.

  De ez még nem minden.

  A legszokatlanabb tétel egy férj volt!

  A repülőtér szóvivője szerint a férfit egyszerűen a reptéren felejtették. A feleség beszállt a repülőgépbe, elfoglalta az ülését, és csak akkor eszmélt rá, hogy a férje nincs vele, amikor a repülőgép kezdett eltávolodni a beszállási ponttól. Akkor azonnal szólt az egyik légiutaskísérőnek, aki riasztotta a repteret, majd visszatolták a lépcsőállványt, hogy a férj is beszállhasson.

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!