Hangulatos kisfilmet forgattak Zágráb megye látnivalóiról

  Hangulatos kisfilmet forgattak Zágráb megyében, hogy bemutassák, mi minden várja a látogatókat a régióban. Természeti szépségek, hagyományőrző rendezvények, kulturális műemlékek is felvillannak a képsorok között.

  Horvátország, ®umberak természeti szépségeForrás: Shutterstock / Készítette: xbrchx

  A helyiek nagy hangsúlyt fektetnek a régi mesterségek és népszokások megőrzésére, és úgy döntöttek, hogy a hagyományaikat a külföldi vendégeknek is megmutatják. Ennek jegyében számos rendezvényt szerveznek, amelyeken a finom hagyományos ételek és italok mellett a valamikori mindennapokba is belekóstolhatnak a látogatók.

  Az effajta fesztiválok hangulatába is betekinthetnek a kisfilm nézői, továbbá a régió kirándulási lehetőségeiről is értesülhetnek. Betekintést nyerhetnek továbbá a megye városainak kulturális örökségeibe.

   Zágráb megye egyébként az ország középső részén fekszik és összesen 9 várost foglal magába, közöttük Samobort, Ivanicsvárat, Szentnedelét, Dugo Selo-t és Vrbovecot. 

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!