Az egész család ingyen lakhat a Lego kastélyban

  Billundban, a Lego hazájában hatalmas Lego darabokból épül fel az a kastélyszálló, ahol ingyen lakhatnak majd a vállalkozó kedvű családok.

  Mivel március végén kezdődik a szezon Legoland-ben, ezért egy jópofa, új attrakcióval pörgetik meg egy kicsit a kezdést, írja a Turizmus.com. A kastélyszálló nem vicc, tényleg lehet majd lakni a 142 szobából álló hotelben, ami tömve lesz mindenféle gyerekbarát megoldással, plusz néhány kóbor lovagot és sárkányt is elhelyeznek a parkolóban – bent pedig hercegnők és varázslók várják a látogatókat.

  A teszt időszakra vállalkozó kedvű családokat keresnek, akik ingyen lakhatnak a Lego szállóban. Április 22-től június 23-ig tart a kipróbálási időszak, melynek nyerteseit gép sorsolja majd ki.

  LEGOLAND BillundForrás: LEGOLAND Billund/Facebook

  A dán városka, Billund egyértelműen a Lego segítségével került fel a térképre. Még az 1930-as években indította a céget Ole Kirk Kristiansen, aki asztalosként kezdett fajátékokat készíteni, míg a  Lego név a dán „play well" (jó játék) kifejezésből származik.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!