Több ezer legóból készíti el a karácsonyi dekorációját ez a hotel

  Ebben az évben a híres The Savoy London szálloda a hagyományos adventi koszorúk és girlandok helyett legóból készült, karácsonyi témájú szobrokkal kedveskedik látogatóinak az ünnepekre. Lehet itt látni karácsonyfa alakú sárkányt, télapót, szánkót, motort, és csupa gyerekeknek való alkotást. A legóból készült dekorációkat a szálloda bejáratánál, az előcsarnokban és a szálloda különböző pontjain helyezik el – olvasható a Travel and Leisure cikkében.

  A The Savoy London előcsarnokaForrás: martin_vmorris/Wikimedia Commons

  A szállodában a látogatóknak lehetőségük nyílik LEGO-díszek készítésére is. Ezután a vendégek fényképeket készíthetnek az alkotásaikról,és megoszthatják azokat a közösségi médiában. A LEGO minden megépített és megosztott dekorációért egy LEGO csomagot juttat el karácsonyi ajándékként rászoruló gyermekeknek akik kórházban, gyermekotthonban illetve hátrányos helyzetben élnek.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!