Négy méter magas LEGO karácsonyfával ünnepel az olasz élménypark

  Gardalandban, Olaszország leghíresebb tematikus szabadidőparkjában télen sem lehet unatkozni. December 7-től kigyúlnak a Gardaland Magic Winter fényei, és a karácsonyi dekorációba öltöztetett park új show-val és meglepetésekkel várja látogatóit – írja cikkében a Si Viaggia. 

  December 14-től 15-ig és december 21-től 24-ig, majd december 26-tól január 6-ig folyamatosan nyitva tart a park, ahol az az ünnepek idején a Mikulás varázslatos faluja mellett lesz korcsolyapálya és egy hóba épített játszótér is.

  A kép illusztrációForrás: Pezibear/Pixabay

  Gardaland legnagyobb szenzációja 2020-ban a LEGOLAND® vízipark megnyitása lesz. Addig is egy teljes egészében legóból kirakott, négy méteres karácsonyfát állítanak fel a parkban - a fa megvilágítja a Gardaland Színház előcsarnokát is.

  A Winter Express vonatgyűjteményének kiállítása a modellvasútért rajongó felnőttek számára is jó program. A parkban több színház is található, amelyekben különböző műsorokkal várják a látogatókat. Minden este nagy parádéval és ünnepi fénnyel zárják a parkot. 

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!