Ez a nap is eljött: pompás királyi palota került fel az Airbnb-re

  Első alkalommal hirdet királyi palotát az Airbnb, méghozzá nem is akármilyet. November 23-tól kedvezményes áron, alig több, mint 300 000 forintért foglalható a dzsaipuri uralkodócsalád városházán található Gudliya-lakosztálya - adja hírül a Daily mail

  Forrás: Diego Delso/wikipedia.org

  A lakást eddig a család és különleges vendégeik használták, most azonban megnyílik a nagyközönség számára is a tágas, gazdagon díszített otthon, melyhez nappali, konyha, luxusfürdőszoba és beltéri úszómedence is tartozik.A vendégek kényelméről komornyik gondoskodik, és saját idegenvezetőt is kapnak a látogatók, aki megmutatja a város nevezetességeit.

  A lakosztály tulajdonosa egyébként a 21 éves maharadzsa, Padmanabh Singh, aki nagyapját követve, 2011-ben vált a hely uralkodójává, több ezer éves családi hagyományt követve. Aki itt megszáll, az tényleg megmártózhat a történelemben. Januártól az apartman már 8000 dollárba kerül, a bevételeket pedig egy alapítvány kapja majd meg, mely a Rádzsasztán állam elmaradott vidékein élő nőket támogatja.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek