Szuper látványosság lesz az életveszélyes vízi erődből

  Nemrég még életveszélyes volt bemenni a ąibeniki Szent Miklós erőd falai közé, mára viszont nem csak a felújításával végeztek, hanem már a fejlesztéseken is dolgoznak.

  A ąibeniki vízi erőd felülnézetbőlForrás: Shutterstock / Készítette: Leonid Andronov

  „FORTITUDE" a neve annak az új projektnek, amely keretében új látványosságokat kap a ąibeniki Szent Miklós erőd- írja a horvátországi HrTurizam.

  A következő három évben az erődítmény kulturális oldalát erősítik, illetve új technológiai megoldásokra is számítani lehet. A projekt célja, hogy erősítse a térség kulturális kínálatát, és még több turistát csalogasson ©ibenikre. 

  Emellett az ajándékboltot és az info pultot is korszerűsítik, fejlesztik az erődítmény egyes alagsori részeit, és rendezik a City Point nevű információs csomópontot is. A beltéri munkálatok befejezése után sokkal nagyobb élmény lesz az erőd bejárása - a 2020-as szezonban pedig mindenképp érdemes lesz útba ejteni a közkedvelt erődöt.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!