Ezen a fesztiválon garantáltan nem fog elaludni

Kevesebb, mint egy hónap múlva kezdődik a legendás No Sleep fesztivál Belgrádban, ahol az elektronikus zene legnagyobbjai lépnek fel. A legismertebb nevek, akik már biztos jelen lesznek: Amelie Lens, Bicep, Mind Against, Kobosil és Anastacia Kristensen.

Elektronikus zenétől lesz hangos BelgrádForrás: Pixabay / Készítette: anurag kaushik

A Half Klubban, amely egyébként a belgrádi zenei élet epicentruma, egy szerbiai sztár is részt vesz a jó hangulat megteremtésében. A Kezz néven ismert zenész az elektronikus és a tradicionális etno zene keverékével hódítja meg a közönséget. Kezz mellett Natasha is fellép majd, aki a vidám undergroundot képviseli, a microhouse irányzatát pedig Stoilku képviseli majd.

A második napon, november 9-én a nyers stílusáról, futurisztikus és retro elemekkel tarkított zenéjéről ismert DJ Djedjotronic! fellépése ígérkezik az egyik legérdekesebbnek, de az est fénypontjai közé tartozik a Chorbika és a Bagheera koncertje, valamint a tehetséges technokettős, a brÅk, és a Sumatran b2b Flip - tudtuk meg az esemény beharangozójából.

A rendezvény november 8-án kezdődik, de már most rengeteg az érdeklődő és a jegyek is rohamosan fogynak.  

A rendezvény három helyszínére, a Glavni Hangarba, a Drugstore-ba és a Half klubba több mint 30 országból várják a rajongókat. A tavalyi buliról készült néhány perces összeállítást akár itt is megnézheti:

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek