Sűrűsödnek a buszjáratok Budapest és Belgrád között

Októbertől megduplázta Budapestről Belgrádba közlekedő buszjáratainak számát a Flixbus.

A FlixBus októbertől naponta négy alkalommal biztosít távolsági buszos összeköttetést a szerb és a magyar főváros között, ez a korábbi kapacitás kétszerese.

Számos országba indulnak FlixbusokForrás: Shutterstock / Készítette: Denis Linine

Az utasok három nappali és egy éjszakai járat közül választhatnak, melyek menetideje 6 óra. A bővítés az Újvidékkel való összeköttetést is érinti, ide 4 óra 45 perc alatt érnek el a zöld buszok.

Budapestről a távolsági busz jelenleg a leggyorsabb menetrend szerinti közlekedési lehetőség mindkét szerbiai városba. A távolsági busz menetidejének köszönhetően olcsó és kényelmes alternatívája lehet a személyautónak is az útvonalon - áll a busztársaság közleményében.

A FlixBus magyarországi jelenlétének elmúlt három évében erős összeköttetést alakított ki a környező fővárosokkal: Bécsbe jelenleg minden nap több mint 20 indulási időpont közül választhatnak az utasok, Prágába és Pozsonyba akár 10, illetve 11 lehetőség is elérhető, Zágrábba októberben a forgalmasabb napokon akár napi 8, Ljubljanába pedig Belgrádhoz hasonlóan napi 4 FlixBus-járat közlekedik.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek