Sűrűsödnek a buszjáratok Budapest és Belgrád között

  Októbertől megduplázta Budapestről Belgrádba közlekedő buszjáratainak számát a Flixbus.

  A FlixBus októbertől naponta négy alkalommal biztosít távolsági buszos összeköttetést a szerb és a magyar főváros között, ez a korábbi kapacitás kétszerese.

  Számos országba indulnak FlixbusokForrás: Shutterstock / Készítette: Denis Linine

  Az utasok három nappali és egy éjszakai járat közül választhatnak, melyek menetideje 6 óra. A bővítés az Újvidékkel való összeköttetést is érinti, ide 4 óra 45 perc alatt érnek el a zöld buszok.

  Budapestről a távolsági busz jelenleg a leggyorsabb menetrend szerinti közlekedési lehetőség mindkét szerbiai városba. A távolsági busz menetidejének köszönhetően olcsó és kényelmes alternatívája lehet a személyautónak is az útvonalon - áll a busztársaság közleményében.

  A FlixBus magyarországi jelenlétének elmúlt három évében erős összeköttetést alakított ki a környező fővárosokkal: Bécsbe jelenleg minden nap több mint 20 indulási időpont közül választhatnak az utasok, Prágába és Pozsonyba akár 10, illetve 11 lehetőség is elérhető, Zágrábba októberben a forgalmasabb napokon akár napi 8, Ljubljanába pedig Belgrádhoz hasonlóan napi 4 FlixBus-járat közlekedik.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!