Egy luxuscég álommunkát hirdetett az utazóknak

Egy utazási iroda 5-10 embert vesz fel, akik a világ különböző pontjain található luxusapartmanokat tesztelik, hogy azok minden szempontból megfeleljenek a potenciális vásárlók igényeinek - adja hírül a Business Insider. Ha mindez még nem lenne elég, a szerencsés kiválasztottak amellett, hogy úti költségüket is fizeti a cég, minden egyes tesztért 2000 fontnyi juttatást is kapnak. Az ominózus munkaadó a magát a milliomosok Amazonjaként aposztrofáló online piactér, a HushHush.com.

Forrás: Free-Photos/pixabay.com

A tesztelőknek évente 10-15 alkalommal kell egy-egy hetet eltölteniük valamelyik luxuslakosztályban, majd a tartózkodás végeztével 800 szavas beszámolót kell küldeniük a cégnek az élményeikről. A jelentkezőktől ugyanakkor nem kevés rugalmasségot várnak, ugyanis arról, hogy mikor és hol kell lenniük, nem sokkal az utazás előtt értesítik őket.

A HushHush hangsúlyozza, hogy olyan megbízható jelentkezőket keres, akiknek sasszemük van a részletekre, és bizonyságot tesznek jó íráskészségükről. A munkára itt lehet jelentkezni.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek