Úti beszámolókat díjaz az ír magazin

  Az Irish Times pályázatot hirdet írói vénával megáldott utazóknak, akik szívesen beszámolnának élményeikről a magazin lapjain - derül ki a magazin cikkéből. A legjobb szövegek alkotóit zsűri választja ki, a nyeremény a publikációs lehetőség mellett egy húsvéti, tenerifei utazás.

  Forrás: M W/pixabay.com

  A szervezők bármilyen kalandos útleírást szívesen látnak, akár különösen szerencsés, akár különösen szerencsétlen fordulatot vettek az események. A komfortzónán kívüli lét megtapasztalása, elveszett vagy épp talált tárgyak, útközben alakult barátságok, románcok története mind számot tarthat a szerkesztők érdeklődésére.

  Mint hangsúlyozzák, legalább olyan fontos az, hogy hogyan meséljük el a sztorit, mint az, hogy mi történt. A szervezők iránymutatással segítenek abban, hogy izgalmasak szövegek szülessenek, a részletes leírás az oldalon olvasható.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!