Átadták Nyíregyháza legújabb szállodáját

Tölgyerdővel körbeölelt zöld környezetben, széles körű, az üzleti és szabadidős turizmus számára is ideális szolgáltatásokkal várja a vendégeket október 25-étől Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdő új, négycsillagos wellness- és konferenciaszállodája.

Ünnepélyes keretek között adták át Nyíregyháza legújabb büszkeségét, a Hunguest Hotel Sóstót - derül ki a cég szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményéből. A hamarosan nyitó wellness- és konferenciaszálloda Nyíregyháza legkomplexebb szolgáltatásokat nyújtó szálláshelye. Az egyetlen olyan szálloda, ahol a szobaár tartalmazza a fürdőbelépési jogosultságot is. 

Forrás: Szántó György/fotoszanto.com

Az Aquarius fedett élmény- és parkfürdőben 22 medence és számos szolgáltatás várja a vendégeket 10 hektárnyi zöld környezetben. A hotel az Európa legjobb állatkertjének megválasztott Sóstó ZOO, illetve Kelet-Magyarország egyetlen szabadtéri skanzenjének, a Sóstói Múzeumfalunak a szomszédságában van.

Forrás: Szántó György/fotoszanto.com

A több mint 9 ezer négyzetméter alapterületű, új, 123 szobás, négycsillagos szálloda szolgáltatásai üzleti turizmus keretében is használhatók. A belvárostól ugyanis pár perc alatt el lehet ide jutni autóval, a 200 fős konferenciaterem pedig igény szerint akár 4 részre is szekcionálható, vagyis üzleti megbeszélések, tárgyalások, illetve céges tréningek számára is megfelelő. Az étterem 145 fős, de a terasszal 195 fősre bővíthető, a hotelhez 90 férőhelyes mélygarázs és 63 felszíni parkoló tartozik.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek