Kíváncsi, milyen lehet 25 méterről a feldíszített Nyíregyháza?

  A legkisebbeket játék és Mikulás, a nagyobbakat e-sport, a bátrakat pedig egy 25 méter magas körhinta várja a nyíregyházi adventi forgatagban. A felnőttek sem maradnak szórakozás nélkül, őket vásár, gasztronómiai különlegességek, ünnepi díszben csillogó kávézók fogadják, míg a kulturális programok valamennyi korosztálynak szólnak.

  Nyíregyháza tavalyi ünnepi fényébenForrás: facebook / I ♥ Nyíregyháza/ Készítette: Lakatos Attila

  Egy szakemberekből álló csapat már jó két hónapja ötletelt azon, hogyan lehetne a négy héten át tartó adventi időszakot a korábbi évekhez képest varázslatosabbá, vonzóbbá, érdekesebbé tenni Nyíregyházán. Több újdonság is felmerült, például, hogy új helyszínre költözzön a karácsonyi kavalkád, így került idén a rendezvény a Kossuth térre, a városháza elé.

  A városban új izzókat szereltek fel, ezeket vasárnap, késő délután kapcsolják fel egy ünnepélyes program keretében. Csütörtökön már megépült a lassan forgó óriás körhinta is, amelyről minden bizonnyal nagy élmény lesz megcsodálni az ünnepi díszbe öltözött belvárost – írja a Szabolcs Online.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!