Két turisztikai elismerést is bezsebelt a napokban Kvarner régió

A Skål International vagyis a turisztikai felsővezetők nemzetközi szervezetének Miamiban megrendezett közgyűlésén Kvarner két turisztikai díjat is bezsebelt. Ráadásul Kvarner lesz a világ egyik legfontosabb idegenforgalmi eseményének a házigazdája 2020. október 15. és 21. között, amelyre a világ minden tájáról érkeznek majd turisztikai szakemberek.

Reggeli fényekben Vrbnik városaForrás: Shutterstock / Készítette: Andrew Mayovskyy

Fontos megemlíteni, hogy Rijeka 2020-ban Európa kulturális fővárosa lesz, így még egy okunk lesz arra, hogy jövőre Horvátországba tervezzük utazásunkat. Kvarner egy olyan projektben is részt vett, amelynek célja a fenntartható turizmus és fejlődés népszerűsítése – ezzel 3. helyezést értek el, emellett dicséretet kaptak a turisztikai nemzetközi kapcsolatok fejlesztéséért is.

Érdemes lesz tehát jövőre meglátogatni a Kvarner-régiót, ugyanis amellett, hogy bringás paradicsommá fejlesztik a vidéket, a környezetvédelem és a fenntartható turizmus is a szívügyük, ráadásul Európa kulturális fővárosaként is tartogathat meglepetéseket a turisták számára.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek