Családbarát ajándékbolt nyílt a Krka Nemzeti Parkban

A híres Knin-erődítmény területén megnyílt a Krka Nemzeti Park új ajándéktárgyakat árusító üzlete, így az ide látogatók mostantól akár ősi emléktárgyakat is vásárolhatnak.

Különleges ajándéktárgyak közül válogathatForrás: Facebook / Krka National Park

Krka története, amelyhez Knin város kapcsolódik, régebbi, mint az emberiség: Krka és Krčić a geológiai múltban egy folyó volt, a Nemzeti Park pedig a környéken élő összes emberrel és azok szokásaival egy egységet alkotott. Ezért vallják a helyiek, hogy ha a Krka Nemzeti Park tevékenységeiről beszélünk, nem lehet nem megemlíteni a helyi közösségeket, a városokat és önkormányzatokat, amelyek szinte együtt lélegeznek a parkkal.

A most megnyílt szuvenír üzletben gyereksarok is van, így a kiskorúak elszórakozhatnak addig, amíg a szülők körbenéznek és vásárolnak.

Gyereksarok az ajándékboltbanForrás: Facebook / Krka National Park

A boltban tradicionális, kortárs és művészi ajándékok széles választéka található, amelyeket az üzletbe kerülésük előtt minőségi, ökológiai és kulturális szempontból is megvizsgálnak. Az ajándékbolt 9 és 19 óra között tart nyitva – tudtuk meg a horvátországi HrTurizam híréből.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek