Nem tud betelni az internet a saját keresésére induló nő történetével

  Vannak történetek, melyek minden kétséget kizáróan kiállják az idő próbáját. Ilyen a következő is, mely eredetileg 2012-ben, többek között a Time-ban jelent meg, most azonban újra felkapta a média

  Forrás: Borvan53/wikimedia.org

  A Twitteren keringő újságcikk-részlet szerint a csoport az észak-izlandi Eldgjá-kanyonban járt éppen, amikor az egyik tagjuk eltűnt. Legalábbis ezt gondolták. A buszvezető felhívta a rendőrséget, a hatóságok pedig helikoptert küldtek a nő keresésére. Eközben már a csoport is elindult, hogy nyomára akadjon a hiányzó csapattagnak. 

  Az illető azonban végig jelen volt. Mindössze annyi történt, hogy átöltözött, így aztán nem tűnt fel sem neki, sem a többieknek, hogy a személyleírás valójában róla szól. Csatlakozott tehát az „eltűnt" turista utáni kereséshez, melyet azonban hamarosan lefújtak, miután kiderült, hogy valójában teljes a létszám.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!