Mára szinte használhatatlanná vált az ulcinji strand

  Káosz van Ulcinj nagy strandján: földön heverő napernyők, darabokra tört nyugágyak fogadják a turistákat. Tegnap késő este vihar tombolt a tengerparti városban, villámlott, zuhogott az eső és erős szél okozott felfordulást.

  Az ulcinji strand még a vihar előttForrás: Shutterstock / Készítette: Uhryn Larysa

  A Montenegrói RTV hírében közölt fotók arról árulkodnak, hogy most nem turistabarát hely Ulcinj: fák dőltek az utcán parkoló autókra, és a strandon is teljes a felfordulás. A Copacabana - Giovanni's Beach napernyőit szinte kivétel nélkül tönkretette a szél, darabokban hevernek a földön, a strand jelenleg használhatatlan.

  Szerencsére a viharban senki sem sérült meg, így csak anyagi károk keletkeztek - írja a montenegrói hírportál. A kárfelmérés már zajlik, pár napon belül kiderül mekkora anyagi befektetésre lesz szükség a terület helyreállításához.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!