Mostantól többe fog kerülni az ulcinji nyaralás

  Alaposan megemelt árakkal kezdi meg a főszezont Ulcinj. A montenegrói áremelkedés a vendéglátásban és a strandokon észlelhető leginkább, ahol bizonyos szolgáltatások 50 százalékkal is drágábbak lettek, mint tavaly. 

  A napozóágyak ára duplájára nőttForrás: Shutterstock / Készítette: Uhryn Larysa

  A nyugágyakat idén már nem lehet 6-8 euróért kibérelni, a helyiek 15-20 eurót is elkérnek a turistáktól az ágyakért. A tengerparton megvásárolt gyorsételek ára is felkúszott, a fagyiért és a frissítő italokért is többet kérnek, mint korábban.

  Aki autóval gurul le a strandra, annak is nagyobb kiadásokkal kell számolnia: mostantól a parkolóhelyekért is fizetni kell, holott eddig ingyen meg lehetett állni. Ezzel azt szeretnék elérni, hogy kisebb legyen az autós forgalom a strandok közelében.

  Az olcsó, 5 eurós szálláshelyekről is lemondhatunk, ugyanis a vendéglátóhelyeken is felmentek az árak. A drágulás ellenére, Ulcinj még mindig az olcsóbb tengerparti helyek közé sorolható, ezért rengeteg turista tölti ott a nyarat. Jelenleg mintegy 10 ezer regisztrált vendégről ír a Montenegrói RTV.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!