Friss homokot kap az Ulcinji Riviéra legmenőbb strandja

  Friss homokkal töltik fel az Ulcinji Riviéra közkedvelt strandját, az Ada Bojana partszakaszt. Erre azért van szükség, mert az elmúlt két évtizedben az erózió hatására szinte teljesen eltűnt a homok a felszínről.

  Felfrissül az Ada Bojana strandForrás: Shutterstock / Készítette: sduraku

  Jelenleg munkagépek dolgoznak a strandon, amik a Bojana folyó medréből hordják a puha homokot a tengerpartra, és egyenletes felületté dolgozzák el, hogy a nyáron kellemes környezet várja a nyaralókat.

  A strandfrissítést 500 méter hosszan végzik el az Ada Bojana strandon, ami azt eredményezi, hogy tíz évig minőségi tengerparti üdülőhely fogadja az ide érkező vendégeket – hangzott el a Montenegrói RTV tudósításában.

  A munkálatokat május 1-re tervezik befejezni, hiszen ekkorra megérkezik az első nagyobb turistahullám a montenegrói tengerpartra. Budván például a húsvéti ünnepekre és május elejére nem mindennapi akciókkal is készülnek.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!