Hasznos előadásokkal várja a fesztiválozókat egy vajdasági tanya

  Megnyitotta kapuit a XVII. Vajdasági Szabadegyetem, az érdeklődőket természetközeli helyszín, érdekes előadások, izgalmas csapatjátékok, műhelymunkák és zenés rendezvények várják a kishegyesi Kátai tanyán. 

  Startol a Vajdasági Szabadegyetem KishegyesenForrás: Facebook / VIFÓ / Készítette: Kiss Árpád

  A rendezvény csapatjátékokkal indult, majd délután a pályaválasztás pszichológiájáról hallhatnak fontos tudnivalókat az érdeklődők, ezt követően műhelymunkákon lehet részt venni. Holnap már reggel megkezdődnek a programok, Szürke hattyúk, avagy mit várhatunk napjaink ifjúságától? címmel tart előadást Székely Levente, este pedig Kvíz- és Salsa táncesttel zárják a napot.

  Pénteken a karrierépítés lesz a napi előadás témája, de a vállalkozás felfuttatásáról is lehet hallani hasznos tudnivalókat. A betérők ezen a napon este DJ Illektro – Stop Light Partyjára bulizhatnak.

  Szombaton a napi programok után este a Night Cruisers zenekar visz bulihangulatot a tanyára, majd DJ AADM zenél a vendégeknek – tudtuk meg a rendezvény honlapjáról.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!