Brazil táncosok költöztetnek karneválhangulatot a szerb üdülővárosba

  Már javában pezseg a karneválhangulat a legnépszerűbb gyógyvizes fürdőjéről ismert szerb városban, Vrnjačka Banjan. A fergeteges hangulatot brazil táncosok fokozzák – tudtuk meg a szerb Turistički Svet  híréből.

  Igazi brazil karnevál hangulatForrás: Shutterstock / Készítette: CP DC Press

  A „Vrnjački karneval" nevezetű rendezvény minden évben rengeteg látogatót vonz a városba, idén mintegy 350 ezer vendégre számítanak, ahova Kubából, Olaszországból, Szlovéniából, Malajziából, Észak Macedóniából, Romániából és még számos más országból érkeznek karneválozók.

  A rendezvény három helyszínen zajlik, összesen hetven programmal szórakoztatják a közönséget. Neves szerb zenekarok lépnek fel, de Rio de Janeiro-ból érkezett táncosok és zenekarok is színpadra lépnek, sőt, fel is vonulnak a város utcáin hamisítatlan hangulatot teremtve maguk körül.

  Holnap, azaz szerdán gyerekkarnevállal is színesítik a rendezvényt, szombaton pedig nemzetközi felvonulást tartanak az utcákon.

  A karnevál július 14-én, vasárnap ér véget.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!