Ókori arénahangulat és színes fényfestés várja a kishegyesi fesztiválon

  Csütörtökön kezdődik a vajdasági településen, Kishegyesen a 19. Dombos Fest, ahol idén is számos koncert és program várja az érdeklődőket. A rendezvényen több magyarországi együttes is fellép, de lesz gasztrosétány, fényfestés, illetve gyerekudvar is a kisebbek számára - tudtuk meg a vajdasági Pannon RTV híréből.

  Gyönyörű fényfestés kíséri végig a rendezvénytForrás: Facebook / DombosFest

  A patkó alakú löszfal magához öleli a földet és az eget, ókori arénaként, széttárt karú szerelmest idézve hívja a jó zenére és baráti beszélgetésekre a Kishegyesre érkezőket - olvasható a fesztivál leírásában. 

  A fesztivál esti hangulataForrás: Facebook / DombosFest

  Első napon egy cimbalomvirtuóz produkcióra kerül sor - ez a Cimbalom Brothers, de fellép a Kiscsillag zenekar is. Másnap a balkáni zene szerelmesei a Mostar Sevdah Reunion produkcióját nézhetik meg vagy a Carbonfoolst, de délután a gyerekek szaxofonnal előadott népmesék dallamait is meghallgathatják Tóth Viktor előadásában. Harmadnap, szombaton Lajkó Félix zenekarának bemutatója emeli tetőfokára a hangulatot. 

  Minden este látványos tábortűz fokozza a hangulatotForrás: Facebook / DombosFest

  A fesztiválon minden este látványos tábortűz köré gyülekezve élvezhetik a jó hangulatot. A Dombos Fest utolsó napján pedig egy fergeteges utcabállal zárják a rendezvénysorozatot. 

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek