Három kutyastrandot nyitnak idén Montenegróban

  Három kutyastrandot alakítanak ki az idei szezonra a montenegróiak, mindhárom Budva térségében kap helyet. Mivel a tengerparti országban eddig egy ebeknek kialakított fürdőhely sem volt, nagy népszerűséget jósolnak az állatbarát strandoknak – tudtuk meg a Montenegrói RTV híréből.

  Kutyastrandokat alakítanak ki MontenegróbanForrás: Shutterstock / Készítette: Iren Key

  Az ebek számára kijelölt strandokat Budvában a Szlovén strandon, a Buljarica strandon és az Avala Hotel melletti vízparton találják majd meg a kutyákkal érkezők. A gazdik felügyelete mellett csobbanhatnak majd az állatok, akiknek zuhanyzót és ivóvizet is biztosítanak. A kihelyezett etetőtálakat és játékokat is használhatják a látogatók, de mindenkinek be kell tartania a kiírt házirendet.

  A montenegróiak tapasztalatai szerint a turisták csaknem fele házi kedvenccel érkezik a tengerpartra, ezért tartották fontosnak a kutyabarát strandok kialakítását. Reményeik szerint ezek után még több állatbarát turista választja Budvát nyaralóhelyként.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!