Újra lesz Rómának folyóparti strandja

  Már dolgoznak rajta, hogy hamarosan ismét megnyisson a Tevere (azaz Tiberis) folyó partján a csodás strand Rómában – írja a Wanted in Rome portál. A nyitás valamikor június végén válik esedékessé.

  A strand a városközponttól délre, a San Paolo és a Marconi kerületek közti mocsaras területen létesül, a neve stílszerűen Tiberis lesz. A munkálatokat a városi kertészeti cég végzi elítéltek segítségével. A cél a szolgáltatások javítása, több lesz például a napozóágy és a napernyő is.

  A kép csak illusztrációForrás: Julius_Silver/Pixabay

  Az újranyitásról nyilatkozó olasz városatya, Enrico Lupardini abban bizonytalan volt, lesznek-e büfék. Automaták, mobilvécék és zuhanyok viszont lesznek a 10 ezer négyzetméteres placcon, ahol strandröplabdázni is lehet majd a homokon.

  A lap emlékeztetőül megjegyzi, nem ez az első Tevere-parti strand Rómában. Walter Veltroni polgármester idején, 2005-ben a város szívében, a Castel San Angelo alatt, az azonos nevű híd és az I. Umberto híd között létesítettek beachet, Tevere Village néven.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!