Nyolc napos Vespa robogó túra startol a horvát tengerparton

Idén is megszervezik a Vespa Oldies Adriatic Tour 2019 jótékonysági robogó túrát a horvát tengerparton. A nyolc napos motorozás Rovinjban startol, és itt is ér véget.

Vespa motorosokForrás: Shutterstock / Készítette: ermess

A Vespa robogók szerelmesei május 25-én startolhatnak el Rovinjból - mintegy 2300 kilométeres panorámás útvonal várja őket. A nyolc napos túra során érintik Ravenne, Pescare, Baria mellett Split, Zadar és Rijeka városát is, majd a kirándulás június 1-jén Rovinjban ér véget.

A rendezvényre az oldtimer Vespa motorosokat várják, akik amellett, hogy egy látványos túrán vehetnek részt, jótékonykodhatnak is, hiszen a bevételből a spliti „Juraj Bonači" Oktatási Központot támogatják, ahol fogyatékkal élő gyermekek tanításáról gondoskodnak. Mindenki saját lehetőségeihez mérten ajánlhat fel pénzt az intézmény támogatására.

A túrára nem szükséges előre regisztrálni és kötelező nevezési díj sincs, ezért még most sem késő eldönteni a részvételi szándékot; a szervezők körülbelül száz főre számítanak. A tengerparti motorozást a Horvát Vespa klub szervezi, írja a horvát Dnevnik napilap.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek