Látványos autósport-rangadót tartanak Újvidék Nagydíja néven

Menő autós rendezvényt szerveznek az újvidékiek, a 37. Újvidék Nagydíja 2019 autóversenyt szombaton és vasárnap tartják meg Mišelukon. Több mint 90 résztvevőt várnak a versenyre, ami egyébként Szerbia leglátogatottabb és legfontosabb autóversenye – írja a vajdasági Magyar Szó napilap.

AutóversenyForrás: Shutterstock / Készítette: Kuznetsov Alexey

Szombaton, május 25-én 12 órakor kezdődik a selejtező, vasárnap pedig az Újvidék Nagydíja futam, ami pontosztó versenyként szerepel a Szerbiai Nyílt Bajnokságban. A szerb résztvevőkön kívül Észak-Macedóniából, Bosznia-Hercegovinából és Horvátországból is érkeznek versenyzők.

 

Azon kívül, hogy sportrendezvényről van szó, a rendezvénynek oktatói jellege is van, hiszen a szervezők nagy hangsúlyt fektetnek a közlekedésbiztonság hirdetésére.  

Az Újvidék Nagydíja futamra a belépőjegyeket a Gigstix üzleteiben, valamint a mišeluki pályához vezető útvonalakon lehet megvásárolni, áruk 300 dinár. A belépőjegyek bevételéből származó pénzösszeg egy részét humanitárius célokra fordítják.

A Szabadság hidat szombaton 10 órától 18 óráig, vasárnap pedig 9:30-tól 17 óráig lezárják a járműforgalom előtt, ezért jobb ha felkészülnek rá, hogy közlekedési dugók is kialakulhatnak a város ezen részén.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek