Látványos autósport-rangadót tartanak Újvidék Nagydíja néven

  Menő autós rendezvényt szerveznek az újvidékiek, a 37. Újvidék Nagydíja 2019 autóversenyt szombaton és vasárnap tartják meg Miąelukon. Több mint 90 résztvevőt várnak a versenyre, ami egyébként Szerbia leglátogatottabb és legfontosabb autóversenye – írja a vajdasági Magyar Szó napilap.

  AutóversenyForrás: Shutterstock / Készítette: Kuznetsov Alexey

  Szombaton, május 25-én 12 órakor kezdődik a selejtező, vasárnap pedig az Újvidék Nagydíja futam, ami pontosztó versenyként szerepel a Szerbiai Nyílt Bajnokságban. A szerb résztvevőkön kívül Észak-Macedóniából, Bosznia-Hercegovinából és Horvátországból is érkeznek versenyzők.

   

  Azon kívül, hogy sportrendezvényről van szó, a rendezvénynek oktatói jellege is van, hiszen a szervezők nagy hangsúlyt fektetnek a közlekedésbiztonság hirdetésére.  

  Az Újvidék Nagydíja futamra a belépőjegyeket a Gigstix üzleteiben, valamint a miąeluki pályához vezető útvonalakon lehet megvásárolni, áruk 300 dinár. A belépőjegyek bevételéből származó pénzösszeg egy részét humanitárius célokra fordítják.

  A Szabadság hidat szombaton 10 órától 18 óráig, vasárnap pedig 9:30-tól 17 óráig lezárják a járműforgalom előtt, ezért jobb ha felkészülnek rá, hogy közlekedési dugók is kialakulhatnak a város ezen részén.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!